Home Werkwijze Intu´tie Training Creatief coaching Innerlijke reis Workshops  Projekt Verandering Een stukje biografie Tarieven en boekingen

READINGS 


INTUITIEVE READINGS

Je kunt een reading aanvragen per e-mail of in een persoonlijke consultatie. In het algemeen geldt dat hoe duidelijker je vraag is, hoe duidelijker je antwoord. Het werkt het beste, wanneer je open bent voor verandering in je leven. Als je je verantwoordelijk kunt voelen voor de keuzes die je hebt gemaakt, kun je grote stappen zetten naar een verbetering in je situatie.

'De toekomst' is in mijn eigen ervaring het resultaat van een serie keuzes die je bewust of onbewust hebt gemaakt. Het perspectief veranderlijk letterlijk terwijl je kiest tussen de ene weg en de andere, de ene manier van reageren of de andere. Dat is de reden dat een reading meestal uitsluitsel geeft tot op het punt dat er weer een keuze gemaakt moet worden, een nieuwe kruising op je pad. Het kan handig zijn om een reading consultatie te doen zodat je een idee krijgt van de ligging van het  landschap waarin je loopt en van je positie op een kaart die je in het dagelijkse leven niet kunt zien.

Een reading kan helpen de dingen voor je te verhelderen en te kiezen uit de verschillende wegen die voor je liggen, zodat je zelf kunt besluiten waar je volgende stap ligt.


EEN HOGER PERSPECTIEF

De hulp die ik je kan aanbieden is mijn vermogen om als het ware naar een hoger niveau te 'klimmen'', vanwaar uit een overzicht mogelijk is, zoals je een landschap voor je uit ziet strekken als je op de top van een heuvel aankomt. Op dit niveau is het ook mogelijk hulp of advies te ontvangen van gidsen uit dimensies boven die van de onze.

Als we in staat zouden zijn het hele beeld te zien, zouden we zoveel minder lijden...Onze zorgen weerhouden ons ervan, ten volle te genieten van wat er nu is. Het kan een geruststelling zijn om tijdelijk uit de grenzen van tijd en ruimte te stappen en je huidige situatie te bespreken alsof je leven een boek is, waarvan je het hele verhaal kunt lezen inplaats van alleen de pagina waarop je vandaag aangekomen bent. Een ander perspectief kan de toekomst daadwerkelijk veranderen, en zelfs datgene wat al gebeurd is. Vergelijk dit maar eens met een tijd waarin je ziek was, een heftige griep misschien. Als je weer beter bent zie je alles in een ander licht. Of wanneer je op weg naar vakantie in een vliegtuig vliegt, en je even bevrijdt bent van de complicaties en de eisen van je dagelijkse leven schijnt alles wat diezelfde morgen nog zo belangrijk was al niet meer ter zake te doen.
De wetten van de realiteit eigenlijk schijnen ons eigenlijk te laten zien, dat wanneer wij zelf veranderen, onze omgeving ook veranderd. Leven betekent in een proces van groei te zijn, of we dit nu willen of niet. Dit gaat misschien zelfs door als we niet langer in deze wereld zijn. Stagnatie, niet weten hoe verder te gaan, maakt ons ziek en ongelukkig.  Een goed advies is liefdevol en vriendelijk is, met gevoel voor humor, om ons te helpen om een lichter pad te kiezen.