Home Werkwijze Creatief coaching Innerlijke reis Readings Workshops Een stukje biografie Tarieven en boekingen
PROJEKT VERANDERING
3 maanden individuele begeleiding
575.- (excl.19%BTW)Een kans om 3 maanden intensief te werken aan een grote verandering in je leven zonder veel tijd te hoeven investeren.

Je doel kan open zijn: een algemene ontevredenheid met waar je staat in je leven, een verlangen naar verandering in je beroepsleven, een verhuizing of emigratie, het beŽindigen of juist het vinden van een relatie, je eigen grenzen willen leren zetten of een lichamelijk symptoom waar je verbetering in wilt brengen door te werken met de achtergrond informatie.

In dit trajekt beginnen we met het verkennen van het territorium van je huidige situatie, en het uitzetten van een plan voor je projekt. Daarna volgen, wanneer je besloten hebt je met volle kracht in je projekt te gooien - en hard te werken! - zes intensieve consultaties van twee uur, gepland op tijden die jou het beste passen. Daartussen doe je je 'huiswerk', zoals het bijhouden van een logboek, werken aan je dromen en je waarnemings-oefeningen. Je rapporteert wekelijks per e-mail en ontvangt feedback. Bij het traject inbegrepen is een eerste, vrijblijvend verkennings gesprek is, besluit je het trajekt niet te volgen, dan betaal je alleen voor deze eerste sessie van een uur.

Neem hier kontakt op om uit te vinden hoe jij kunt beginnen met een grote verandering in je leven.